Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο Ίδρυμα Λασκαρίδη για την απορρύπανση της ακτογραμμής του Ανατολικού Πηλίου

Τετ, 03/04/2024 - 08:30

 

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την σημαντική πρωτοβουλία του να διαθέσει το πλοίο Typhoon για την απορρύπανση της ακτογραμμής του Ανατολικού Πηλίου, μετέφερε στην Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Εύη Λαζού – Λασκαρίδη, στους συνεργάτες της, στον πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου, ο Δήμαρχος κ. Κων. Καραγεωργίου.
Στην ειδική τελετή απόδοσης τιμών που οργανώθηκε στο λιμάνι του Βόλου επί του πλοίου, ο κ. Κ. Καραγεωργίου τόνισε την καταλυτική συνεισφορά του Ιδρύματος με την άμεση αποστολή του ειδικού πλοίου «Typhoon» στον καθαρισμό δεκάδων ακτών μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
«Σας ευχαριστούμε θερμά και για τα μηνύματα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συνεργασίας που στείλατε με την πρωτοβουλία σας, ευαισθητοποιώντας ακόμη περισσότερες δυνάμεις να προστρέξουν και να μας συμπαρασταθούν στο τιτάνιο έργο της αποκατάστασης,» κατέληξε ο κ. Καραγεωργίου.

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy_gia_ekdilosi_aponomis_timis_-_idryma_laskaridi.docx14.98 KB

Φωτογραφίες

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com