Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση - Ενημέρωση για αιτήσεις-απαραίτητα παραστατικά για την παροχή του ποσού της κρατικής αρωγής για την αντιμετώπιση ζημιών από πλημμύρες του 2023 σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων

Παρ, 12/01/2024 - 07:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για υποβολή και τροποποίηση αιτήσεων - απαραίτητα συνοδευτικά παραστατικά για την παροχή του ποσού της κρατικής αρωγής για την αντιμετώπιση ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία –πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων»

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους αγρότες, αγροτικές επιχειρήσεις και κατόχους αγροτικών εκμεταλλεύσεων, που επλήγησαν από τη θεομηνία - πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 στα στοιχεία του ενεργητικού τους (γεωργικές γαίες, πάγιο κεφάλαιο, εξοπλισμό, πρώτες ύλες και αποθηκευμένα προϊόντα) ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. πρωτ. 44525/27-12-2023 (Β΄7393) απόφαση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μέσω των ανταποκριτών του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) για τη διενέργεια αυτοψίας και την επιχορήγηση κρατικής αρωγής ορίζεται  η 12η Ιανουαρίου 2024. Επίσης, η πλατφόρμα της πρώτης αρωγής, arogi.gov.gr, θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων και διορθώσεων έως και την 12η Ιανουαρίου 2024. 

Για περισσότερα διαβάστε εδώ:

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο anakoinosi_-_dikaiologitika.docx55.69 KB
Αρχείο aitiseis_-_ypethynes_diloseis.docx38.97 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com