Νέα - Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου

Πέμ, 21/11/2019 - 10:45

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν φθορές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου, με τις παρεμβάσεις να συνεχίζονται.

"Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κατολισθήσεις κ.λπ.

Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες, επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κων. Μαργαρίτης και με βάση τον σχεδιασμό μας, υλοποιούνται παρεμβάσεις όπως στον Δημοτικό δρόμο Ανήλιο - Πλάκα- Αϊ Γιάννη κ.α.

Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε την βατότητα στο κεντρικό αγροτικό δίκτυο.

Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας."

 

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dimos_zagoras_-_moyresioy_zimies.docx11.57 KB

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Επισκεπτών

Πείτε μας τη γνώμη σας

Σχετικά με το Δήμο

Ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου προέρχεται από τη συνένωση των δύο Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς, Μουρεσίου.

Επισκέπτες

Επικοινωνία

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου (Δημοτικές Ενότητες Ζαγοράς και Μουρεσίου).

Τηλέφωνο: 24263 50103Τ.Κ.: 37001Email: dzag.mour@gmail.com